02 december 2013

Kwartet 6: Ping-Pongkwartet

Pingpongkwartetten


Als recreatief pinpongliefhebber leek het me leuk een kwartetje tafeltennis te organiseren.Aangezien ik duidelijk niet de enige liefhebber ben, konden we in een mum van tijd twee kwartettensamenstellen.Het Gusb is de uitgelezen plaats om een balletje te slaan, maar dit was buiten de staat vanpinpongzaal gerekend.

Bij aankomst bleken we enkel de ‘cafĂ©tafel’ en de buiten de pinpongzaalopgestelde tafel te mogen gebruiken. Geen probleem, de zin om te spelen was zo sterk dat we onsniet lieten ontmoedigen en ons met de reeds aanwezige letsers op het spel stortten.Na een tijdje merkten we op dat er toch gespeeld werd in de zaal, dus we besloten ook die tafelste gebruiken, in de ijdele hoop dat het toch toegestaan was. Dit was een kleine inschattingsfout.Hoewel het niet regende, kregen we van de verbolgen loketmedewerker te horen dat de zaal nietmocht gebruikt worden als het regende.

Na wat heen en weer gepraat, besloten de medewerkersvan het Gusb hun communicatie met de verantwoordelijken te verfijnen en dan bleek er uiteindelijktoch gespeeld te mogen worden. De logica dat er wel mocht gespeeld worden als het niet regende,werd gelukkig gevolgd.Na deze kafkaiaanse onderbreking, konden we het weer naar hartenlust tegen elkaar opnemen envolop genieten van het spel. Iedereen stond tegenover iedereen, wat het extra interessant maakteen ons telkens weer van speelstijl deed veranderen.

Na anderhalf uur spelen gingen we nog iets drinken in het cafetaria, waar nog wat e-mailadressenuitgewisseld werden voor de onlangs, tijdens mijn vakantie, opgerichte tafeltennisletsgroep, eenwoord dat door Word op mijn pc niet aanvaard wordt, maar dat sinds ons kwartet een heus begrip isgeworden binnen de Lets-wereld.

Geen opmerkingen: