17 december 2013

Kwartet 30: Massagekwartet

Massagekwartet


Op donderdag 5 december vond het massagekwartet plaats! Rond zeven uur belden Wim, Mia en Wieneke aan bij het huis van Lisy in het Rabot. Na een eerste kennismaking, werden de meubels in de living aan de kant geschoven en op elkaar gestapeld, zodat er twee mobiele massagetafels konden worden uitgeklapt. De bedoeling van het massagekwartet was dat we zouden samenkomen met twee ervaren masseurs en twee mensen die graag wilden masseren, zodat de ‘ervaringsdeskundigen’ hun kennis konden delen met de ‘leergierigen’. 



Maar enkel Lisy had geen kennis van massagetechnieken.  Mia gaf eerst een korte uitleg over het voelen van je aura en energiestromen in je lichaam. Daarna besloten we duo’s te vormen om elkaar te masseren: Wim begon met een massage voor Mia en Wieneke begon met het masseren van Lisy. Ondertussen verwarmde de gaskachel de ruimte en werd er een ontspannend muziekje opgelegd. Na een dik uur massage, werd er omgewisseld. Lisy probeerde eerst wat te imiteren van wat ze gevoeld had tijdens de massage die ze zelf gekregen had, maar ging uiteindelijk haar eigen weg. 



Als afsluiter dronken we een thee’tje (zonder Mia want die moest terug naar haar kindjes), en babbelden we nog wat na om uiteindelijk helemaal ontspannen naar huis te gaan/ te gaan slapen. Een zeer relaxed kwartet! 


Geen opmerkingen: