02 december 2013

Kwartet 5: Het Rabot-Kwartet

Vrijdag 22 november vond het Rabot-lets-kwartet plaats in de IJskelderstraat! Het doel was om de andere Letsers van het Rabot beter te leren kennen. Zo besloten we een gezelschapsspelletjesavond te spelen met Lisy, Jorn, Dorien en Steffi. Om 20h kwamen we samen in de gezellige woning van Lisy. 



Ieder had voor iets lekkers gezorgd om te sneukelen/drinken. Na een gezellige babbel en uitwisselen van onze Lets-ervaringen, kozen we unaniem voor het oldschool Rummikub! Eerst een oefenrondje voor de zelfzekerheid en toen gingen we ervoor: spelen voor Stropkes! 

Er werd onderhandeld, gewikt en gewogen: sowieso kreeg iedereen 15 stropkes, daarna zou de winnaar 10 stropkes(!) krijgen (hier ging Dorien met een voldane glimlach mee lopen), gevolgd door de 2e plaats op het podium, die Lisy enthousiast besteeg. Zij nam met open armen 6 extra stropjes aan ter verdienste. De strijd ging nu nog tussen Steffi en Jorn. 

Na het pijnigen van hun hersenmassa en een tevergeefse poging tot competitiviteit, liep het Spel wat strop, waardoor de twee verliezers besloten de overige stropkes onder elkaar te verdelen. Een geslaagde avond!

Geen opmerkingen: