05 december 2013

Kwartet 20: Stop met klagen


Stop met klagen


Steven Vromman die stijlvol te water ging tijdens de Big Jump in Gent waagde op vrijdag 29 november een nieuwe sprong door zijn nieuwe voorstelling ‘stop met klagen’ uit te testen in herberg Macharius.

Lieve had het schitterend idee om een kwartet te vormen om naar dit optreden te gaan. Haar mail was pas in onze mailbox vrijdagmorgen en het lukte haar om ‘s avonds een kwartet in de hand te hebben: Lieve, Natasha, Hilde en Pierre. Daar we elkaar nog niet kenden besloten we om als (h)erkenningspunt de LETS-pin te dragen. Zo hebben we elkaar snel gevonden. En eigenlijk vormden wee en kwintet daar Steven ook Letser is. En hij droeg ook de pin !



De voorstelling was schitterend. Een aanrader mocht je ooit de kans hebben om het te beleven. Na afloop bleven we met ons viertjes nog lang kletsen over wie we zijn, wat we doen, wat letsen voor ons betekent. Het bleef echter niet beperkt tot ons viertjes. Steven deed zijn ronde en kwam ook aan onze tafel om even te toetsen wat we ervan vonden. Later op de avond toen de helft van ons groepje vertrokken was, schoof Pieter aan. Omdat hij mij (Pierre) van zien kende. Er ontstond een deskundig gesprek tussen Hilde en hem over passief bouwen, isolatie enz. Ik heb veel niet begrepen maar het is mooi hoe onbekenden zo elkaar ontmoeten. En Pieter overweegt om ook Letser te worden.

Een mooie afsluiter van onze kwartetavond.

Geen opmerkingen: