19 december 2013

Kwartet 43: Badmintonkwartet

Badmintonkwartet


Een kwartet organiseren zou een fluitje van een cent kunnen zijn, dat dacht ik ook bij het versturen van de oproep ifv een badmintonkwartet, maar ... dat was het niet.
Voldoende geïnteresseerden vinden en dan een zaal reserveren bleek in de praktijk niet te werken. Dan maar andersom: eerst een zaal reserveren en dan opnieuw alle geïnteresseerden contacteren. Op deze manier lukte het dan toch! 

Toch wat spannend op de avond zelf: zal iedereen opdagen, en indien niet, wat dan.... 
Beetje zorgen maken bleek onnodig. Luc, Rudy, Bart en Katrien vonden elkaar elkaar al vlug op het afgesproken uur in 3beek. Na wat opwarmen konden we een uur badmintonnen. Voor sommigen misschien voldoende en voor anderen mocht het wat langer. Er werden echte matchen gespeeld en het was behoorlijk gelijk opgaand & dus leuk dat de 2 teams telkens aan elkaar gewaagd waren.

Van het badmintonnen hadden we toch ook wel wat dorst gekregen en wilden we graag wat verder kennis maken, maar de cafetaria van de sporthal was gesloten. We stonden al voor hetere vuren... In de buurt zochten en vonden we een café en zo konden we nog gezellig wat verder kennis maken. 
Een toffe avond gehad & we kennen weer 3 letsers bij ;^) 


Geen opmerkingen: