13 januari 2015

Kwartet 7: Astrologiekwartet

Verslag Astrologiekwartet: georganiseerd door Maya Wuytack met Linda Vanmoortel, Anne Dupont, Wim Velghe en Tijl VA (als liefhebber)
Op zaterdagnamiddag 20 december 2014 kwamen we samen voor wat (op basis van de voorafgaandelijke mails) een interessant astrologie-kwartet beloofde te worden.
En dat is het ook geworden.

Iedereen had veel ervaring met astrologie.
Temidden van de weekendsfeer in het buurthuis 'de Trafiek' in de Brugse Poort, werden vele items, onderwerpen en facetten van astrologie en van ieders horoscoop besproken. 


Het was een bijna 4 uur durend kwartet gekenmerkt door levendige gesprekken en uitwisselingen, in een aangename, positieve, respectvolle en warm menselijke sfeer tussen ons.

Er was een enorme openheid om kennis te delen, en we konden uitgebreid ingaan op onze astrologische vraagstukken. Het was een kwartet met werkelijk astrologische "zwaargewichten", en de enorme rijkdom aan kennis en warme intermenselijke sfeer heeft ons allen deugd gedaan. We hadden ook boeken mee die we bij het bekijken van persoonlijke gegevens konden raadplegen en we wisselden onze ervaring uit over interessante lesgevers in het Gentse.

Bedankt allen voor deze mooie en boeiende namiddag.