13 januari 2015

Kwartet 4: Creatief Kwartet

VOOR
(27/11/14 ) LievedB : Creatief kwartet op 18 december bij mij! Verstelwerk, patchwork, breien, haken, tekenen, kalligrafie of knutselproject...noem maar op!Lut, Lieve T, Ginette : Wij doen mee!Pekkie : Miauw! (dwz : verdorie, ik wou ook meedoen!)
(28/11/14)
Lut : Oei, kan toch niet komen!Adelheid : ik wel, graag!Pekkie : Miauw! (dwz : verdorie, weer te laat!)
(17/12/14)
LieveT): Morgen onverwacht opgeroepen om te werken …LievedB): Letsgent, is er nog iemand? (stilte)Pekkie : Miauw! (dwz : ik ben er ook nog!)

TIJDENS 

LievedB begint met een potloddiertje te haken (zie webwinkel onder Geschenkmanden!). Daarbij moeten steken geteld worden, en dat gaat niet goed samen met Lets-babbelen, dus … Sokken breien! En wij zien dat het goed is!
Adelheid begint stoffen te kiezen voor haar volgende patchworkdeken. Eerst moet haar vorige nog af, dus … Quilten maar! En wij zien dat het goed is!
Ginette begint met een boekweitkussen te herstellen en gaatjes te stoppen. Dan moet nog een blouse hersteld worden, dus … Retouche! En wij zien dat het goed is!
Pekkie begint met rond onze benen te draaien. Dat is nog niet dicht genoeg bij het handwerk, dus … Op de schoot bij Ginette! En wij zien dat het goed is!
Onze handen staan niet stil (“We lijken wel een groepje van de Amish!” “Of vrouwen van generaties geleden!” “Of in de toekomst, opnieuw!”); onze monden staan niet stil (Letsgent, Sint-Denijs-Westrem, de Vlaschaard, Manke Computers en Kapotte Wasmachines en Smsduimen en Slimme Poezen); en smullen van cake en florentientjes en droge korrels : een heerlijk kwartet!

NA
Unaniem beslissen we dat Pekkie aanvaard wordt als lid van Letsgent : ze moet alleen nog haar profiel in orde brengen! Miauw!