18 maart 2013

Gastblog van Adel & Adrie - Maandag


Dag letsers!

Even voorstellen:
We wonen in de omgeving van het Sint-Pietersstation in Gent en zijn sedert enige maanden 'letsers' geworden. Hoe we er toe kwamen? Adel had lang geleden eens gehoord van het bestaan ervan en had dat in haar achterhoofd gehouden om ooit eens verder te informeren en eventueel lid te worden.
Het leek ons beiden wel interessant, dus bezochten we een letskafee en werden prompt lid. Johan had ons meer dan overtuigd met zijn knappe en luchtige presentatie!
Beiden waren we werkzaam in de sociale sector.
Vanwege pensionering en werkloosheid hebben we ook wat meer tijd voor andere dingen.
Adelheid, (ofte Adel) is vooral bedreven in de kunst van het naaien en retoucheren, tekenen en nog veel meer... en zoekt werk.

A3 is een 'manusje-van-vele-markten-thuis'; fotografie; digitaliseren van audio, video en glasplaten; computer-zaken, zoals nazicht, begeleiding, programma's, internet; bricoleren en herstellen allerhande...
Gisteren waren we op de Algemene Vergadering van de vzw. Toffe vergadering, veel duidelijkheid over het reilen en zeilen, de buitengewone groei van het ledenaantal, geplande acties voor de toekomst, antwoorden op vragen... Proficiat voor de inzet van ons dagelijks bestuur! Een aanrader voor de leden.
En nu moet ge ons excuseren... A3 heeft foto's te bewerken – voor een niet-letser, dat mag ook eens hé - en Adel heeft een dekbedovertrek te bewerken : mét flap werkt dat handiger :-)