01 juli 2014

kwartet 35: zwangere vrouwen en BZC

Vrijdagvoormiddag is het nog niet helemaal zeker dat het kwartet doorgaat aangezien heel wat mails niet doorkomen, ik bel Tine op om maar haar te overleggen en het ziet het naar uit dat het toch kan doorgaan. Op het einde van ons telefoontje besef ik plots dat Tine en ik samen zwangerschapsyoga volgen. Leuk!
Op vrijdagnamiddag belt Elke als eerste aan, ze is hoogzwanger van een tweeling. Even later belt ook Agnes aan. Agnes is Doula en komt wat uitleg geven over BZC (baby zindelijkheidscommunicatie). Als laatste komt Tine aan en we installeren ons op het terras aangezien de zon fantastisch schijnt. Er zijn zoetigheden, fruit en vliersiroop. Agnes heeft boeken mee over BZC en geeft ons een introductie. Met drie zwangere vrouwen samen niet altijd gemakkelijk aangezien we soms wat ver uitwijden van het onderwerp :).
Na de uitleg en gezellig babbelen moet Agnes haar trein halen en blijven Elke en Tine nog wat plakken. We hebben het over vaccinaties, gynaecologen, herbruikbare luiers, opvang en nog zoveel meer.  


Later dan verwacht gaan Elke en Tine naar huis. Het teken dat het weer een geslaagd en gezellig kwartet was!

Geen opmerkingen: