22 december 2012

Kwartet 6: een madammen-kwartet!


  Dat 12.12.12 een speciale datum is, dat hebben veel trouwers wel geweten. Maar wij (Mia, Lieve, Lieve en Elke) zullen deze magische datum ook niet snel vergeten. De voormiddag werd uitgeroepen tot “vrouwen-verwen-voormiddag”! Een madammen-kwartet om ‘u’ (of haar?) tegen te zeggen…
Nadat we al snel een kwartet vormden, kwam de grote uitdaging: een gepaste datum prikken. Met volle agenda’s zag het er moeilijk uit… Wonderbaarlijk genoeg ging het helemaal vanzelf en hebben we er een heerlijke voormiddag van gemaakt.
Lieve Borgers verwelkomde ons in haar voetreflex-kamer met een warme kop thee. Het zonneke scheen buiten en binnen was het ook al snel gezellig met ons vieren. Nadat we onze kwaliteiten hadden voorgesteld, zijn we maar gelijk aan de slag gegaan. 2 dames gaan liggen en de 2 andere aan het verwen-werk. Mia kreeg een voetreflex van Lieve B, Elke een oosterse drukpunten behandeling van Lieve VP.
Even een korte pauze met een heerlijke kop soep en een uitwisseling hoe we het allemaal hadden ervaren.
Nadien terug aan de slag en mochten de 2 Lieves gaan liggen. Mia ging aan het werk met intuïtieve massage en Elke mocht Lieve B pulsen. Stilte in de kamer, warmte, glinstertjes door de zonneschijn, heerlijke muziek,… Dat allemaal in een bubbel van ontspannen-zijn. Zalig en dat zouden we meer moeten doen! Dat is de korte samenvatting van ons kwartet.
Fijn om nieuwe mensen, met ieder haar kwaliteiten, te mogen ontmoeten en op deze manier te mogen kennis maken.
Super initiatief en: nog van dat!

Relaxte groetjes van Mia, Lieve, Lieve en Elke