10 december 2012

Het tweede kwartet! Gezelschapsspelen


De Sint is net vertrokken en we worden opnieuw vol geconfronteerd met de gevolgen van de klimaatverschuivingen. Via een coöperatief spel pakken we ze stelselmatig aan en landen we weer veilig op aarde met ons ruimteschip. Voor vragen zoals, wat is een coöperatief spel, één adres: Line!
Bij het volgende raken we steeds weer gedesoriënteerd door onverwachte verschuivingen en bereikt uiteindelijk toch de winnaar het einddoel. Een collega speler ziet de overwinning ook wel zitten, dus testen we het spel een tweede keer uit. Bij een 3de spelletje doen we elkaar de duvel aan. Wie bijna aan de overkant is, krijgt opeens een muur voor zijn neus. Een (reuze)omweg is de enige optie… Voor blokkades en onverwachte wendingen, gelieve zich te richten tot Els of Hilde.
De gezellige avond sluiten we af door een aantal dieren de revue te laten passeren. Realistische geluiden op dit late uur is voor een aantal onder ons een hele opgave. Het was nochtans de eenvoudige versie, volgens Dorien. Een optie werd genomen op de moeilijkere versie, vermoedelijk in 2013!
Wie de correcte namen van deze gezelschapsspelletjes kan doorgeven aan Dorien, krijgt een stropke toegestuurd…;-)
Het gezelschapsspellekeskwartetteam