11 maart 2012

De algemene vergadering van 26 februari 2012

De jaarlijkse algemene vergadering vond dit jaar plaats in de bovenzaal van koffie- en theehuis Trafiek. Een algemene vergadering bestond tot nu toe uit twee delen: eerst het officiƫle deel, waarin wordt overlopen wat er het afgelopen jaar gebeurde en wat we kunnen verwachten in het nieuwe jaar. Daarna volgde altijd al een tweede deel, waarin gepraat werd over een onderwerp van algemeen belang. Dit jaar was de agenda van het eerste deel echter nogal uitgebreid en werd er op sommige onderwerpen tamelijk diep ingegaan met als gevolg dat er geen tijd meer overbleef voor deel twee. Een paar van de voornaamste punten, die besproken werden:
  • Het aantal leden stijgt zienderogen, als de toename zo verder evolueert, zijn we in 2015 met meer dan 600…





  • Elk jaar wordt er nagegaan wat de verhouding is tussen de goederen en de diensten die verhandeld worden. Het valt op dat het aandeel van de goederen toeneemt. Het project wordt voorgesteld om een webwinkel voor de goederen te bouwen. Bijkomend voordeel: de mailinglijst wordt lichter. Een paar leden steken hier hun schouders onder: Birgen, Michiel, Bart, Lucie en job0.
  • De jaarlijkse kledingruil wordt behouden, maar er wordt een beurs aan gekoppeld waar leden hun aanbiedingen of vragen kunnen “tonen”.
  • De raad van bestuur bestaat nu uit: zie e-zine februari 2011

                 Niet meer: Jikke
                 nieuw is: Wim Verbeke, penningmeester
 
                 0499 32 02 11 
                 wimve22@gmail.com

Het volledige verslag verschijnt op de website.
Job0