19 februari 2012

Algemene vergadering 26 februari

Op zondag 26 februari om 10 uur gaat de algemene ledenvergadering van LETS-Gent vzw door. Iedereen is hier zeer welkom, want daar wordt het afgelopen werkjaar besproken en er worden plannen gesmeed voor het nieuwe. Geef een seintje als je komt, dan krijg je de agenda toegestuurd.
Op de website vind je de lijst van de 18 vaste leden van de algemene vergadering, deze hebben stemrecht op de algemene vergadering. Maar maak je geen zorgen, ook jij mag je woordje meepraten en tot nu toe zijn alle beslissingen gezamenlijk genomen, zonder te stemmen. Wil je lid worden van de algemene vergadering, laat me dit weten per mail.
Om 12 uur gebruiken we samen een lunch.

Meld a.u.b. het volgende:
  • je aanwezigheid enkel op de  Algemene Vergadering.
  • je aanwezigheid op de  Algemene Vergadering én de lunch.

Plaats: Koffie- en theehuis Trafiek, Haspelstraat 37. Dit gebouw ligt in het Pierkespark en de ingang is gelegen in het park dat te bereiken is via de Haspelstraat of ook via Reinaertstraat 101 - door het poortgebouw - naar het park.

Voor de lunch vragen we iedereen een portie van het volgende mee te brengen: groenten (of slaatje) - brood - beleg - drank - fruit / dessert 

Let wel:
  • Dranken dien je niet mee te brengen, daar wordt voor gezorgd.
  • Als je bijvoorbeeld een hele kom pastasla meebrengt, is het uiteraard niet nodig om ook nog een hele kom pudding mee te brengen!
  • Als je geen tijd hebt om iets klaar te maken, vraag dan gerust aan een andere Lets’er om wat extra’s mee te brengen voor jou en waardeer hem/haar daarvoor met stropkes.
En zeker ook een bord, bestek, een beker of een glas.

Johan Boelaert, voorzitter
johan.boelaert@letsgent.be

Geen opmerkingen: